Haber

İsrail’in yeni hedefi KKTC mi? Yahudilere toprak satmak yasaktır!

  • Haber7-Özel

İsrail çocukları, kadınları, yaşlıları dinlemeden Gazze’de soykırım yapmaya devam ediyor. Bir ayı aşkın süredir sürdürdükleri bombardımanlarda 35 binden fazla evin yıkılmasına ve on binlerce sivilin ölümüne neden oldular. Gazze’de başlattıkları soykırımın ardından İsrail’in Vaat Edilmiş Topraklar hayalini gerçekleştirmek isteyip istemediğine dair sorular ortaya çıktı. Haber7’yeözel açıklamalarda bulunmak KKTC Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Prof. Dr. Cet Atun ve Araştırma Yazarı Doç. Dr. İsmail Şahin’den Çok değerli ve çarpıcı açıklamalar yapıldı. KKTC Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Prof. Dr. Cet Atun, Yahudilere toprak satışının engelleneceğini belirtirken, Araştırmacı Muharrir Doç. Dr. İsmail Şahin, Türkiye ve KKTC’nin bu önemli tartışmaları vakit kaybetmeden araştırması gerektiğini de belirtti. Bir şeyler yapması gerektiğini ifade etti.

“SADECE TÜRKLER ALABİLİR”

Haber7’ye konuşan KKTC Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Prof. Dr. Cet Atun, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve diğer Türk milletleri dışındaki arsa satışlarının durdurulacağını belirterek şöyle devam etti:

“YAHUDİ YATIRIMLARI ARTIYOR”

Araştırmacı Yazar Doç. Dr. İsmail Şahin, Haber7’ye yaptığı açıklamada, Kıbrıs’taki Yahudi nüfusunun hızla arttığına dikkat çekerek çarpıcı ayrıntılar verdi:

“YAHUDİLERE UZAY AÇILIYOR”

Doç. Prof., Kıbrıs meselesindeki belirsizliğin Yahudilere değerli bir alan açtığını belirtti. Dr. İsmail Şahin dikkat çekici açıklamalarına şöyle devam etti:

“MİLLİ GÜVENLİK SORUNU”

Doç. Olayların Milli Güvenlik sorunu haline geldiğini belirten Prof. Dr. İsmail Şahin şunları ifade etti:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sincan Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu