Yaşam

Çöp Adam Aysel kimdir, gerçekte kimdir? Çöp Adam ‘Aysel Yılmaz’ karakterini kim oynuyor? Füsun Demirel kimdir, kaç yaşındadır?

çöp adam Aysel karakterinin hikayesi nedir? Çöp Adam Aysel’in hayatı! Çöp Adam, OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 30 Kasım 2022’de yayınlanan, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Melek Gençoğlu ve Su Ersöz’ün yazdığı Türk drama dizisidir. Çöp Adam Aysel kimdir, gerçekte kimdir? Çöp Adam ‘Aysel Yılmaz’ karakterini kim oynuyor? Füsun Demirel kimdir, kaç yaşındadır?

STANDART ADAM AYSEL KİMDİR?

Küçük yaşta annesini ve babasını kaybetmiş, yakınlarının hizmetlerini görerek onların yanında büyümüştür. Bülent’le tanıştığında onu bir kurtarıcı olarak görmüş ve Bülent, kendisine böylesine umursamaz bir şekilde teslim olan Aysel’in sadakatini kullanabileceğini hissettiği için evlenmiştir. Kocasını hâlâ çok çekici bulan ve kıskançlıkla kıskanan Aysel, onu her zaman kontrol altında tutmaya çalışır. Ancak bu bahiste başarılı olduğu söylenemez.

STANDART ADAM AYSEL KARAKTERİNİ KİM HAYVANLIYOR?

Çöp Adam dizisindeki Aysel Yılmaz karakteri” Füsun Demirel“Canlandırıyor.

FÜSUN DEMİREL KİMDİR?

Füsun Demirel (13 Haziran 1958, Ankara – ), Türk oyuncu ve çevirmen.

Perugia Yabancılar Üniversitesi (1976) ve Roman Dramatik Sanatlar Akademisi Tiyatro Bölümü’nden (1980) mezun olan sanatçı, sanat yaşamına 1980 yılında Almanya’da Berlin Kollektiv Tiyatrosu’nda Vasıf Öngören’in yazıp yönettiği Güçlü Mutfak oyunuyla başladı. .

Çevre Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Devekuşu Kabare, Dostlar Tiyatrosu’nda çalıştı. 1984 yılında Atıf Yılmaz’ın Bir Yudum Sevgi adlı oyunuyla tiyatrodan sinemaya geçiş yaptı. Özellikle Zuğurt Ağa, Uçurtmayı Vurmasınlar ve Koca Adam Küçük Aşk gibi filmlerde ve Sıdıka ve Şaşıfelek Çıkmazı gibi dizilerdeki rolleriyle tanınmaktadır.

Oyunculuğunun yanı sıra yeterli İtalyanca, İngilizce ve Almanca bilgisine dayanarak Dario Fo ve Franca Rame’nin toplam 27 oyununu Türkçe’ye çevirerek tercüme etti.

Füsun Demirel, 1996 yılında ÇASOD’un başkanıydı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sincan Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu